HKZ logo
De Hoop helpt!
Homepage header 1 Header2 Header3 Header4

De Hoop ggz opent nieuwe locatie in Beekbergen

BEEKBERGEN, maart 2017– De Hoop ggz heeft een nieuwe locatie in Beekbergen geopend waar cliënten terecht kunnen voor ambulante hulp.

Op deze nieuwe locatie in Beekbergen kunnen mensen vanaf 18 jaar terecht voor ambulante hulp bij verslaving en psychische problemen. Voor behandeling met verblijf en voor klinische behandeling wordt samengewerkt met woon- en leefgemeenschap Horeb in Beekbergen en de klinieken in Dordrecht. De Hoop biedt generalistische basis ggz bij milde problematiek en specialistische ggz bij ernstige problematiek.

Het behandelaanbod van De Hoop in Beekbergen bestaat onder meer uit hulp bij depressie, persoonlijkheidsstoornissen, autisme, alcoholverslaving, gokverslaving en seksverslaving. De behandeling wordt begeleid door een deskundig en compact team, bestaande uit een psychiater, GZ-psychologen, een basispsycholoog, een orthopedagoog, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige, een verslavingsarts, een verpleegkundig specialist en een systeemtherapeut.

Met de opening van een nieuwe locatie in Beekbergen geeft De Hoop invulling aan de wens om op meerdere plekken in het land zorg te kunnen bieden. Vorig jaar breidde De Hoop haar zorg al uit in Houten en opende ze nieuwe locaties in Veenendaal en Rotterdam.

Wij zijn iedere werkdag open
van 8.30 - 17.00 uur.
Bel ons:
078-6111 111