Heb je een vraag over je behandeling, over De Hoop als organisatie, over stages en afstudeeropdrachten, of heb je een andere vraag? Kijk dan eerst of je vraag misschien tussen de veelgestelde vragen staat. Zo niet, dan vind je onderaan deze pagina een contactformulier. We proberen je dan zo snel mogelijk verder te helpen.

Ga naar veelgestelde vragen

De Hoop ggz is alert op het coronavirus en volgt de richtlijnen van het RIVM. Bekijk hier welke maatregelen wij nemen.

Locaties

De Hoop biedt hulp op verschillende locaties in Nederland: Amersfoort, Dordrecht, Eindhoven, Houten, Rotterdam, Veenendaal en Vlissingen. Je kunt hier terecht voor ambulante hulp (hulp in de vorm van gesprekken).

In Dordrecht biedt De Hoop klinische zorg en andere vormen van hulp inclusief verblijf. Verder hebben we in Dordrecht en Vlissingen een Inloophuis en zijn er op verschillende plaatsen in Nederland Huizen van Hoop.

Klik op een van onderstaande fysieke locaties om meer informatie over de betreffende locatie te krijgen.

We bieden ook ambulante hulp die onafhankelijk is van een locatie. Bij onze digitale polikliniek Hoop Online kan dit via online behandeling. De hulpverlening vindt plaats door te videobellen met je behandelaar. Ook Ambulante Thuisbegeleiding is flexibel in hun locatie, zij komen namelijk bij jou thuis. Zij werken in regio Dordrecht, Ede en binnenkort ook in Eindhoven.

Ga naar Ambulante Thuisbegeleiding

Hulp voor kinderen en jongeren

We hebben allemaal wel eens problemen. Maar soms kun je zo vastlopen dat je er zelf niet meer uitkomt. Dan is het fijn als je iemand hebt waarmee je kunt praten en die met je meedenkt. Hiervoor kun je terecht bij De Hoop ggz.

Lees meer over de hulp die we voor jou hebben

Contactformulier

Bij de pagina met veelgestelde vragen kun je kijken of het antwoord dat je zoekt daar al tussen staat, bijvoorbeeld over stages en werkstukken, informatie over aanmelden en algemene informatie. Staat jouw vraag hier niet tussen, dan kun je contact opnemen via onderstaand contactformulier. We gebruiken je gegevens alleen om je te kunnen antwoorden. Het beantwoorden van je vraag kan enkele dagen duren. Zorgvragen over je persoonlijke situatie beantwoorden we niet per mail, omdat we je privacy belangrijk vinden. In dat geval kun je ons het best even bellen: 078 611 1111.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.