Adresgegevens

Polikliniek Dordrecht, Kinder- en jeugdzorg
Dorp De Hoop
Provincialeweg 70
3329 KP Dordrecht
T: 078 – 6 111 111
E: info@dehoop.org

De polikliniek Kinder- en jeugdzorg is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30-17.00 uur.

Let op: heb je in de periode van 19 januari – 3 april 2020 een afspraak bij De Hoop aan de Provincialeweg in Dordrecht? Houd dan rekening met verkeershinder en vertraging. Bekijk meer informatie via deze pagina.

Wil je weten hoe je bij onze locatie kunt komen? Plan dan je route via deze link. Kom je met het openbaar vervoer? Gebruik dan deze link om je reis te plannen.

Terug naar locaties
  • De Hoop heeft geen crisisdienst. Als je dringend hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met je eigen huisarts. Buiten kantoortijden kun je contact opnemen met de huisartsenpost in je buurt. Zij kunnen je vervolgens in contact brengen met de regionale crisisdiensten. Als je al bij De Hoop in behandeling bent en er doet zich een crisissituatie voor, dan neemt een medewerker van De Hoop contact op met onze interne crisisdienst.

  • Wil je je aanmelden voor behandeling of begeleiding bij De Hoop? Neem dan contact op met je huisarts of een andere instelling die jou kan doorverwijzen. De huisarts zal een verwijsbrief voor je maken en deze versturen naar De Hoop. Een voorbeeld-verwijsbrief kun hier downloaden. Je hebt een verzekering nodig om behandeling te krijgen.

  • Nee, dat hoeft niet. Bij De Hoop is ons geloof wel verweven met de zorg die we bieden, dat is ons fundament. Onze medewerkers zijn wel christelijk. CliĆ«nten mogen zelf bepalen of zij iets willen met het geloof of niet.

Als je je wilt aanmelden bij De Hoop kun je contact met ons opnemen. Om je te kunnen aanmelden heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts of een andere instantie die je kan doorverwijzen.