Depressie, angsten, verslavingen… Het zijn problemen waar heel wat mensen, jong en oud, in hun leven tegenaan lopen en┬ájij misschien ook wel. Wanneer je vastloopt en je leven wordt beheerst door je problemen, is het wijs om hulp te zoeken. De Hoop biedt hulp, zowel bij milde als bij ernstige problematiek. Als het gaat om psychische problemen of verslavingsproblemen, of een combinatie van beiden. Er zijn poliklinieken in Amersfoort, Dordrecht, Houten, Rotterdam, Veenendaal en Vlissingen. In Dordrecht zijn er ook verschillende klinieken en woonvormen voor begeleid en beschermd wonen.

"Ik ben enige tijd geleden opgenomen geweest met verslavingsproblematiek. De Hoop is in mijn optiek absoluut een van de betere klinieken om te werken aan een verslavingsvrij leven."

Hulp voor kinderen en jongeren

We hebben allemaal wel eens problemen. Maar soms kun je zo vastlopen dat je er zelf niet meer uitkomt. Dan is het fijn als je iemand hebt waarmee je kunt praten en die met je meedenkt. Hiervoor kun je terecht bij De Hoop ggz.

Lees meer over de hulp die we voor jou hebben

Ben je er klaar voor om de eerste stap naar hulp te zetten? Of wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op.