Van 23 t/m 29 juni organiseert De Hoop de jaarlijkse Week van Hoop. Tijdens deze week bent u welkom bij allerlei activiteiten, zoals een lofprijsavond, een ladiesnight met de bekende spreker Carianne Ros en de open dag waar Gert Hutten het woord voert. Bekijk het hele programma op weekvanhoop.nl.

De Week van Hoop is dé kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij De Hoop, de christelijke ggz-instelling voor mensen met een verslaving of psychische problemen. Het thema is dit jaar ‘Blijf in mij’, gebaseerd op Johannes 15: 1-8, de bekende gelijkenis van de Here Jezus over de wijnstok.

Ga naar weekvanhoop.nl

Blijf in Mij, thema Week van Hoop 2019

Accepteer de cookies om deze video te kunnen bekijken. Lees ons cookiebeleid.

Lofprijs Special | zondag 23 juni

Op zondag 23 juni zingen we samen tot eer van God. De spreker is bijbelleraar Dick Pieterman, het gospelkoor Chananja treedt op en een oud-cliënt vertelt hoe zijn of haar leven veranderde door Gods ingrijpen. Locatie: Dordrecht.

Meer informatie over de Lofprijs Special

Thema-avond depressiviteit | dinsdag 25 juni

Op dinsdag 25 juni is er een informatie avond over depressiviteit, speciaal voor wie betrokken is bij het verlenen van pastoraat in de kerkelijke gemeente. Locatie: Maarn.

Meer informatie over de thema-avond

Ladiesnight | woensdag 26 juni

Zin in een gezellig en inspirerend avondje uit? Kom naar de Ladiesnight op 26 juni! Met spreker Carianne Ros, muziek, hapjes, sapjes en shopping. Locatie: Dordrecht.

Meer informatie over de Ladiesnight

Seminars | donderdag 27 juni

Zorgprofessionals van De Hoop geven op donderdag 27 juni seminars over psychische problemen en verslaving. Locatie: Dordrecht.

Meer informatie over de seminars

Open dag | zaterdag 29 juni

Kom naar onze gezellige open dag! Muziek, samenzang en spreker Gert Hutten. Daarnaast een gezellige markt, rondleidingen, foodtrucks, kinderactiviteiten en de finish van sponsorfietstocht Cycle for Hope. Kortom; er is van alles te beleven op Dorp De Hoop!

Kom u ook? Aanmelden voor de diverse activiteiten kan via weekvanhoop.nl.

Bekijk het volledige programma van de Week van Hoop