HKZ logo
De Hoop helpt!
Homepage header 1 Header2 Header3 Header4

Stagg

U bent via de website van Stagg op de site van De Hoop ggz terecht gekomen.Sinds 22 juli 2016 zet De Hoop de behandelactiviteiten voort van Stagg (voorheen onderdeel van Lelie Zorggroep).

Het hele team van Stagg is bij De Hoop ggz in dienst gekomen en zet samen met het behandelteam van De Hoop de zorg op de vertrouwde manier voort. Wanneer u contact wilt met een van de behandelaren van Stagg, kunt u dit aangeven wanneer u contact opneemt met De Hoop. U kunt net als voorheen terecht in Houten. 

Over De Hoop
De Hoop is een evangelische ggz-instelling voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen en verslavingsproblemen. Poliklinische zorg, klinische zorg en deeltijdbehandeling behoren tot de mogelijkheden. We bieden zowel generalistische basis ggz alsook specialistische ggz. Ook zijn er verschillende woonvormen voor begeleid en beschermd wonen. De Hoop heeft verder locaties in Amersfoort, Apeldoorn, Beekbergen, Dordrecht, Houten, Rotterdam, Veenendaal en Vlissingen. De klinieken bevinden zich in Dordrecht.

Vragen?
Wanneer u vragen heeft over ons zorgaanbod, kunt u contact opnemen met De Hoop via 078-6111111 of info@dehoop.org.

Wij zijn iedere werkdag open
van 8.30 - 17.00 uur.
Bel ons:
078-6111 111